SERVEIS

 

 

 

Estem especialitzats en els següents serveis

 

 

auditoria de cuentas

Auditoria de comptes anuals i estats financers

 

La seguretat de comptar amb uns estats financers verificats pels nostres professionals suposa un avantatge addicional davant el mercat i competidors. Els nostres serveis d'auditoria van més enllà d'expressar una opinió sobre els comptes anuals, sinó que proporcionaran als nostres clients un coneixement més exacte de les fortaleses i debilitats del seu negoci, de l'eficiència d'àrees clau, com els sistemes de control intern.

auditoria sistemas

Auditoria de sistemes informàtics

 

En un entorn on les tecnologies d'informació són cada vegada més presents és important realitzar auditories dels sistemes informàtics.
Aquest procés recol·lecta i avalua l'evidència per determinar si els sistemes informàtics i els recursos relacionats protegeixen adequadament els actius, mantenen la integritat i disponibilitat de dades i de el sistema, proveeixen informació rellevant i fiable, aconsegueixen de manera efectiva les metes

Bootstrap Image Preview

Ajuts públics i subvencions

 

Tenim àmplia experiència en la realització de treballs de verificació i control financer de projectes finançats per Fons Europeus, Nacionals, Autonòmics i Locals. L'objectiu dels serveis que prestem en aquest àmbit és el d'analitzar si els projectes finançats per fons europeus compleixen amb les condicions establertes per la normativa comunitària, nacional i autonòmica d'aplicació.

 

 

 

 

contacti amb nosaltres

Consulti amb nostres assessors. Estarem encantats d'ajudar.
Demani'ns cita al 934872913, o ompli el formulari de contacte.

CONTACTI