equip professional

 

 

 

Som una firma amb llarga experiència en el sector de l'auditoria. Comptem amb professionals certificats tant en l'Auditoria de Comptes Anuals, com en l'Auditoria de Sistemes Informàtics.

Auditoria Financera:

Comptem amb professionals inscrits al Registre Oficial d'Auditors de Comptes. Els nostres professionals tenen una àmplia experiència en la realització d'auditories d'estats financers com de revisions de justificacions de subvencions d'àmbit nacional, autonòmic i local. Estem habilitats per a realitzar treballs d'auditoria de les ajudes emmarcades en la RIS3CAT d'ACCIÓ (Agència per a la Competitivitat de l'Empresa).

 

Auditoria de Sistemes Informàtics:

La nostra firma compta amb auditors amb la certificació CISA de l'associació professional ISACA® (www.isaca.org), fundada el 1969 als EUA i referent en el sector.

 

Els professionals de ETHICS CONSULTING AUDITORS tenim una vocació clara pel servei de la màxima qualitat en els nostres serveis d'auditoria, assessoria fiscal, financera i d'organització empresarial. Ens regim pels seguents valors:

• La utilitat dels nostres serveis, més enllà dels requeriments legals.

• El rigor i eficiència del nostre treball.

• El compromís pel bé comú.

• El desenvolupament dels nostres clients i dels nostres professionals.

• Comunicació oberta i sincera, vam compartir informació, coneixement i consells de forma constructiva.

• Integritat, mantenim la nostra professionalitat, objectivitat i l'excel·lència en la qualitat de el servei que oferim, alhora que mantenim la nostra independència.

contacti amb nosaltres

Consulti amb nostres assessors. Estarem encantats d'ajudar.
Demani'ns cita al 934872913, o ompli el formulari de contacte.

CONTACTI