Tresoreria i SEPE: informació d’interès

Els dos organismes han publicat a les seves pàgines web informació d’interès per a les empreses.

Tresoreria i SEPE: informació d’interès

Per una banda, la Tresoreria ha publicat un butlletí de notícies RED que indica com s’han de dur a terme les declaracions responsables que han d’efectuar les empreses afectades per ERTOs per a poder aplicar incentius en les cotitzacions a partir del mes d’octubre. També s’hi indiquen les claus amb les quals s’ha d’identificar cada treballador al Sistema RED, en funció del tipus d’ERTO tramitat per l’empresa. Feu clic aquí per a obtenir aquest document.

Per altra banda, a la pàgina web del SEPE hi ha habilitat un portal en el qual es va actualitzant informació d’interès per a les empreses sobre els procediments a tramitar relacionats amb la covid-19. Feu clic aquí per a accedir a aquest portal. Per exemple, aquesta pàgina web conté el següent:

  • Un vídeo explicatiu sobre la tramitació de les prestacions per atur derivades d’ERTOs vinculats a la covid-19.
  • El model de sol·licitud col·lectiva per a la prestació extraordinària dels fixos discontinus que han estat afectats per ERTO, un cop hagi finalitzat la campanya.

 

 

 

Els nostres professionals us aclariran els dubtes que us pugueu plantejar en vistade la informació publicada a les webs de la Tresoreria General i del SEPE.